Over ons

 

'We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.'

Gezellig warm in de winter. Heerlijk koel in de zomer. Vanaken Energietechnieken regelt uw binnenklimaat. Vertrouw ons voor de professionele installatie, renovatie of onderhoud van uw verwarming, sanitair, ventilatie en koeling. Spaar geld én milieu, kies voor energiezuinige technieken en alternatieve energie.

Al sinds 1971 kent Bree en omstreken Vanaken als een betrouwbaar verwarmingsbedrijf. Het bedrijf werd opgericht door Henri Vanaken en in 1996, onder impuls van zoon Jos – de huidige zaakvoerder- breiden de activiteiten zich uit naar energiezuinige technieken in verwarming, sanitair, ventilatie, airco, fotovoltaïsche cellen, zonneboilers en warmtepompen. Als lid van de raad van beheer van het Wetenschappelijk Technisch Comité van de Bouw, gastdocent voor Syntra en bestuurslid van Bouwunie Installateurs Limburg weet Vanaken welke ontwikkelingen we op dit vlak mogen verwachten.

Contacteer ons en oordeel zelf!
 

 

 

Niet alleen de technologie evolueert snel. Ook Vanaken Energietechnieken zelf onderging de afgelopen jaren enorme veranderingen. Een team van gedreven medewerkers zorgen samen voor de professionele uitbouw van Vanaken Energietechnieken.  

Vanaken Energietechnieken mikt nu zowel op de particuliere markt als op opdrachten voor industriële klanten als projectontwikkelaars, scholen, abdijen. Ondanks de groei blijft Limburg het prioritaire actiegebied. Vanaken gelooft sterk in de toekomst van zijn provincie.